Первый альтернативный
 

Заячьи потроха в сметанном соусе с томатом

ноября 5, 2011

(Латвийская кухня)

800 г. заячьих потрохов (печень, сердце), ребрышки, шея, лопатки, 100

г. копченого шпика, 3 луковицы, 3 столовые ложки томата – пюре, 1 столо-

вая ложка пшеничной муки, 3 столовые ложки сметаны, можжевеловые  ягоды,

соль, перец, лавровый лист, зелень укропа. Для гарнира: 10 клубней  кар-

тофеля.

Шпик нарезать мелко, обжаришь с мелкорубленым луком, добавить  заячьи

потроха, нарезанные небольшими кусочками, а также шею, лопатки, ребрышки

и продолжать обжаривание. Переложить в казанок, влить  немного  кипятка,

довести до кипения, снять пену. Добавить томат -  пюре,  лавровый  лист,

соль, перец, ягоды можжевельника и тушить при умеренной  температуре  до

готовности. В мясо и специи влить прожаренную и разведенную сметаной му-

ку, перемешать, проварить 2 – 3 минуты и снять с огня. На гарнир к  пот-

рохам подать отварной картофель, полить соусом, в котором они тушились.



Информация для иностранных посетителей:



Cabbage Bohemian Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Peas in French Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.