Первый альтернативный
 

Заяц на гратаре

июля 7, 2011

(Молдавская кухня)

800 г. зайчатины, 6 красных помидоров или 4 соленых огурца, 3  столо-

вые ложки сливочною масла, соль, перец, чеснок, зелень укропа и  петруш-

ки, 4 ст. ложки соуса муждей. Для маринада: 1 стакан винного  уксуса,  1

стакан воды, 1/2 моркови, 3 луковицы, 1/2  корня  петрушки,  2  столовые

ложки растительного масла, перец душистый горошком, лавровый  лист,  са-

хар, соль, зелень укропа и петрушки.

Тушку зайца очистить от пленок, отрубить лапки и голову,  хорошо  по-

мыть, разрубить на 4 части, сложить в керамическую или эмалированную по-

суду, залить охлажденным маринадом и поместить в холодильник на  1  -  2

часа для маринования. Приготовление маринада: в посуду влить уксус,  во-

ду, масло растительное, добавить несколько горошин душистого перца,  на-

шинкованный репчатый лук, мелко нарезанные морковь и петрушку,  лавровый

лист, соль, сахар, рубленую зелень и проварить 5 минут, затем  охладить.

Вынув мясо из маринада, стряхнуть специи, смазать маслом  и  обжарить  с

обеих сторон на решетке гратаря до готовности, все время поливая сливоч-

ным маслом. Готового зайца подать по одному куску на порцию, полить соу-

сом муждей, гарнировать свежими помидорами или солеными огурцами,  посы-

пать рубленой зеленью.



Информация для иностранных посетителей:



Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water.

Комментарии закрыты.