Первый альтернативный
 

Заяц тушенный в горшочке

октября 1, 2011

600 г. зайца, 1,5 стакана риса или гречневой крупы, 1,5 стакана  сме-

таны, 4 луковицы, 2 столовые ложки муки, 4 столовые ложки топленого  са-

ла, перец горошком горький и душистый, соль.

Тушку молодого зайца очистить от пленок и сухожилий, помыть, нарубить

на куски по 2 – 3 на порцию, посолить и положить  в  глиняные  горшочки.

Добавить мелко нарезанный поджаренный лук, душистый и горький перец  го-

рошком, сметану и довести до кипения. Затем  горшочек  накрыть  крышкой,

щели между горшком и крышкой замазать простым тестом и поместить  в  ду-

ховку на 1 – 1,5 часа. Когда блюдо готово, снять тесто, освободить  гор-

шочек от крышки, поставить на плоскую тарелку и подать к столу. На  гар-

нир хорошо пойдет рассыпчатая рисовая каша или гречневая.



Информация для иностранных посетителей:



Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Mutton chops with onion sauce Potatoes Savoy Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms.

Комментарии закрыты.