Первый альтернативный
 

Солянка московская на сковороде

сентября 1, 2011

2 – 3 рябчика (или любой другой дичи), 100 г.  копченой  грудинки,  5

сосисок, 500 г. кислой шинкованной капусты, 4  столовые  ложки  томатной

пасты, 1 луковица, 2 стакана бульона, 100 г. любых маринадов, соль,  пе-

рец по вкусу, 1/2 стакана тертого сыра.

Изжарить рябчиков, отделить мясо от костей и сварить из  них  крепкий

бульон. Капусту отжать, добавить бульон в потушить до мягкости вместе  с

кусочками копченой грудинки, 1 – 2  столовыми  ложками  томатной  пасты.

Когда все будет готово, взять глубокую чугунную форму или сковороду, по-

ложить на дно ровный слой капусты, на нее кусочки мяса вперемешку с  из-

резанными сосисками, а сверху снова капусту. Выровнять верхний слой, за-

лить его густым сметанным соусом с томатом, приготовленным на бульоне из

дичи. В солянке сделать несколько глубоких проколов,  чтобы  она  хорошо

пропиталась соусом. Когда соус впитается, обсыпать солянку тертым сыром,

обрызгать маслом и поставить в разогретую духовку. Как только сыр  запе-

чется, сковороду вынуть из  духовки  и  украсить  солянку  маринованными

фруктами, оливками, грибами.



Информация для иностранных посетителей:



Peas in French In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper.

Комментарии закрыты.