Первый альтернативный
 

Голуби по – монастырски

июля 29, 2011

2 тушки голубей, 5 – 6 столовых ложек масла, 300  г.  мелких  головок

лука, 300 г. грибов, 2 столовые ложки жира, соль, черный молотый перец.

Тушки голубей выпортошить и промыть. Посолить снаружи и внутри и  по-

сыпать черным перцем. Положить в неглубокую кастрюлю и обжарить в  масле

до оброзования золотистой корочки. Затем прибавить и обжарить  очищенные

головки лука. Отдельно поджарить мелко нарезанные грибы в жире и  приба-

вить в кастрюлю с голубями. Залить 1 стаканом горячей воды, плотно  зак-

рыть крышкой и тушить на слабом огне. Голубейразрезать  на  2  части  по

длине. Подавать в горячем виде с рисом, заправленнывм маслом.



Информация для иностранных посетителей:



Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Peas in French Fish quenelles of pike Chops, fried in batter (Paris) Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Alsatian cake

Комментарии закрыты.