Первый альтернативный
 

Перепела с томатным соусом

ноября 5, 2011

3 тушки перепелов, 1/2 стаакна жира, 1 головка лука, 5 – 6 помидоров,

1 столовая ложка сливочного масла, зелень петрушки, черный  молотый  пе-

рец.

Тушки перепелов выпотрошить, промыть, посолить, поперчить.  Поджарить

в жире, пока не подрумянится со всех сторон. Затем вынуть на блюдо, а  в

оставшемся жире поджарить мелко нарезанный лук. Прибавить помидоры, очи-

щенные и нарезанные мелкими кусочками. Когда  сок  помидоров  выпарится,

добавить горячей воды  и  положить  в  соус  перепелов.  Плотно  закрыть

кастрблю крышкой и тушить на медленном огне. Готовых  перепелов  вынуть,

разрезать вдоль по грудке на 2 части и подать с соусом, добавив  в  него

сливочное масло и зелень.



Информация для иностранных посетителей:



Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Chops, fried in batter (Paris) Alsatian cake Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper.

Комментарии закрыты.