Первый альтернативный
 

Перепела запеченные в баклажанах

ноября 5, 2011

4 баклажана, 4 тушки перепелов, 2 помидора, 2 ложки жира.

Баклажаны обмыть, срезать верхушки со стороны плодоножки  (поближе  к

ней), вынуть выемкой сердцевину так, чтобы остались толщиною 1 см.  Под-

готовленные баклажаны посолить, выдержать в течении 1/2 – 1 часа и снова

промыть. Обработанные и промытые тушки перепелов посолить, посыпать пер-

цем и вложить по 1 перепелу в баклажан.  затем  поместить  баклажаны  на

противень срезанными верхушками вверх, накрыть каждый половинкой помидо-

ра и полить жиром. Запекать в средне нагретом жарочном шкафу. Подать го-

рячими с салатом по выбору.



Информация для иностранных посетителей:



Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Onion puree Onion puree Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes.

Комментарии закрыты.