Первый альтернативный
 

Салат из капусты

сентября 19, 2011

500 г. белокочанной капусты, 1 большая морковь, 2 красных яблока, 2

500 г. белокочанной капусты, 1 большая морковь, 2 красных яблока, 2

столовые ложки лимонного сока, 1 десертная ложка тертого

лука, 1 стакан майонеза, соль и перец по вкусу.

Мелко нашинковать капусту и поместить ее холодную воду на  пол  часа.

Очистить морковь и натереть ее на терке. Мелко нарезать яблоко.  Побрыз-

гать лимонным соком, чтобы яблоки не потемнели. Высушить  капусту,  сме-

шать ее с луком, морковью и яблоками. Добавить немного майонеза, переме-

шать, посолить и поперчить по вкусу. Подавать этот салат лучше с  холод-

ным мясом (тонко нарезанная ветчина, жареная говядина или ягнятина).



Информация для иностранных посетителей:



Alsatian cake 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Fish quenelles of pike 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms.

Комментарии закрыты.