Первый альтернативный
 

Салат из белокочанной капусты

сентября 13, 2011

750 г. свежей капусты, 1 – 2 моркови, 3 столовые ложки  масла  расти-

тельного, 1/2 стакана уксуса 3 /о-ного, 2 столовые ложки сахара, 1  чай-

ная ложка соли, 80 лука зеленого.

Зачищенный и обмытый кочан капусты разрезать на 4 части и удалить ко-

черыжку. Капусту тонко нашинковать, сложить в неглубокую  посуду  (лучше

эмалированную), посолить и перетирать до тех пор, пока она не даст сок и

не станет более мягкой. После этого сок отжать, капусту положить в фаян-

совую, эмалированную или стеклянную посуду,  добавить  мелко  нарезанную

или натертую на терке с крупными отверстиями морковь, уксус,  перемешать

и поставить на 2 – 3 часа в холодное место. Перед подачей добавить  рас-

тительное масло, сахар, перемешать, положить в салатницу и посыпать мел-

ко нарезанным зеленым луком и укропом. В салат из  белокочанной  капусты

можно добавить нарезанные дольками очищенные яблоки, предварительно раз-

моченные в горячей воде курагу, чернослив без косточек, а также  брусни-

ку, клюкву, маринованные фрукты и ягоды. Этот салат  подают  в  качестве

закуски или гарнира к холодным и горячим жареным блюдам из мяса и птицы,

а также к холодной отварной рыбе.



Информация для иностранных посетителей:



Potatoes Savoy The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. Czech Republic and Slovakia Asparagus under cold vinaigrette Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water.

Комментарии закрыты.