Первый альтернативный
 

Печень свиная, жаренная куском, с отварным картофелем

июля 9, 2011

1 кг. свиной печени, 100 г. топленого масла, 150  г.  шпика,  150  г.

сметаны, 1 столовая ложка муки, 1 1/2 стакана бульона или молока, 1  лу-

ковица, 400 г. картофеля, 2 столовых ложки рубленой зелени, перец и соль

по вкусу.

Печень очистить от пленки и вымочить в холодной воде, меняя воду. Об-

сушить печень, после чего нашпиговать против волокон  тонкими  кусочками

шпика и быстро обжарить в сильно разогретом масле. Снять  со  сковороды,

поперчить, посолить. На сковороде, где  обжаривалась  печенка,  обжарить

мелко нарезанный лук, всыпать муку, размешать, чтобы не было комков, по-

солить и разбавить молоком или бульоном, прокипятить, размешать со  сме-

таной. Печенку положить в кастрюлю, залить соусом и  поставить  кастрюлю

на пар, т. е. в другую посуду со слегка кипящей  водой;  следить,  чтобы

соус не закипел, иначе печенка будет твердой. Держать на пару  20  -  30

мин. Отварить картофель, слить воду, обсушить его,  залить  растопленным

маслом, засыпать зеленью, накрыть крышкой и хорошо потрясти,  чтобы  зе-

лень и масло равномерно обволокли картофель.



Информация для иностранных посетителей:



Beef, baked on French Onion puree 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak.

Комментарии закрыты.