Первый альтернативный
 

Грудинка жареная в сухарях

октября 5, 2011

1 кг грудинки, 100 г. лука, 55 г. петрушки, 55 г. моркови, 100 г. му-

ки, 200 г. хлеба, 2 яйца, 130 г. жира для жаренья, бульон,1 кг. гарнира.

С грудинки срезать кость, прорезать  пленки  по  ребрам,  положить  в

плоские кастрюли, залить горячим бульоном, добавить лук, коренья, лавро-

вый лист, перец и припустить. Из припущенной грудинки вынуть кости,  по-

ложить на противень, накрыть крышкой, сверху поставить груз  и  оставить

на 1 – 1,5 часа на холоде. Спрессованную грудинку нарезать широкими тон-

кими кусками, посыпать мукой, смазать в яйце, обвалять в тертом черством

хлебе и жарить в большом количестве разогретого жира. При подаче  гарни-

ровать жареным картофелем, печеной репой и т. п.



Информация для иностранных посетителей:



Chicken in wine Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Chicken in wine Onion puree 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce.

Комментарии закрыты.