Первый альтернативный
 

Торт Еж

сентября 23, 2011

250 г миндаля, 350 г масла сливочного, 2 ст. ложки кофе на  1  стакан воды, 1 1/2 стакана сахара,  пакетик  порошка,  ванильного  сахара.

Для бисквита:
5 яиц, 11/4 стакана сахара, 1/4 стакана муки.
Испечь бисквит, разложив тесто тонким слоем  на  прямоугольный  лист. Вынув из духовки, выложить его на полотенце и вместе с полотенцем закрутить в рулет и остудить, миндаль залить кипятком, дать  постоять,  чтобы остыл. Слить воду, а миндаль очистить от кожуры и порезать на  тоненькие палочки вдоль. Приготовить крем: масло растереть с сахаром, прибавляя по чайной ложке остуженный крепкий настой кофе. Растирать до тех пор,  пока весь кофе не вотрется и не разотрется окончательно весь сахар.  Остывший бисквит развернуть, смазать кремом, снова  завернуть,  покрыть  со  всех сторон кремом и воткнуть в него весь нарезанный миндаль,  чтобы  получилось впечатление стоящих игл ежа. Торт хорошо остудить.



Информация для иностранных посетителей:



Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.