Первый альтернативный
 

Макароны с соусом «Кетчуп&quot

сентября 7, 2011

400 г. макарон, 50 г. сливочного масла, соус «Кетчуп», соль.

Макароны опустить в кастрюлю с кипящей подсоленной водой. Когда  вода

вновь закипит, убавить огонь и варить макароны на медленном огне.  Мака-

роны нельзя ни переваривать, ни варить на сильном огне, т.к. они  стано-

вятся клейкими и непривлекательными на вид. Сваренные макароны  откинуть

на дуршлаг, облить кипятком, выложить в неглубокую  сковороду,  добавить

масло, встряхнуть их. Подавать горячими с соусом «Кетчуп» и зеленью.



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Panadel soup at home Fish quenelles of pike Chops, fried in batter (Paris) 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings.

Комментарии закрыты.