Первый альтернативный
 

Рис с сыром по – милански

августа 28, 2011

250 г. риса, 50 г. масла, 1 средняя луковица, 1 столовая ложка масла,

1/2 литра овощьного или мясного бульона, 150 г. тертого  твердого  сыра,

горсть шампиньонов, 5 – 6 помидоров, соль, черный молотый перец.

Мелко нарубленный лук слегка подрумянить в масле. Рис  вымыть,  обсу-

шить и добавить к луку. Жарить все время  помешивая.  Когда  рис  станет

стекловидным, добавить мясной бульон, приправить солью и перцем и тушить

рис до тех пор, пока он не станет рассыпчатым. Растопить половину порции

сыра с оставшимся маслом. Миску смазать жиром и опсыпать сыром, положить

в нее разрезанные на части помидоры и шампиньоны, всыпать рис и все  пе-

ремешать. Готовое блюдо выложить на подогретую большую тарелку  и  посы-

пать оставшимся тертым сыром.



Информация для иностранных посетителей:



Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Chops, fried in batter (Paris)

Комментарии закрыты.