Первый альтернативный
 

Торт с апельсинами и орехами

ноября 5, 2011

Для основы: 2 – 3 коржа из меренг, приготовленных по основной  рецеп-

туре. Для основы: 2 – 3 коржа из меренг, приготовленных по основной  ре-

цептуре.

Для отделки: 1 стакан ядер грецких орехов,

обжаренных и измельченных, 2 апельсина, Для сливочного – апельсиново-

го крема: 500 г. сливочного масла, 270 г. сахарной пудры, 230 г. сгущен-

ного молока, 15 г. апельсиновых цукатов, 10 г. коньяка, 1 г. ванилина.

Испечь 3 круглых коржа с отверстием в  середине,  охладить,  намазать

кремом, положить один на другой, слегка надавить. Поверхность и края об-

мазать сливочным  кремом,  посыпать  ядрами  орехов,  украсить  дольками

апельсина. Подавать к кофе или чаю. Приготовление сливочного -  апельси-

нового крема: Масло сливочное размягчить и хорошо взбить. Во время взби-

вания добавлять в масло поочередно сахар, молоко сгущенное, коньяк,  ва-

нилин и в самом конце – апельсиновый сок или  измельченные  апельсиновые

цукаты. Вместо коньяка можно использовать апельсиновую настойку.



Информация для иностранных посетителей:



Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Fish quenelles of pike 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg.

Комментарии закрыты.