Первый альтернативный
 

Пирог с капустой и грибами

сентября 23, 2011

500 г. муки, 25 г. сливочного масла или маргарина, 25 г. дрожжей,  25

г. сахара, 15 г. соли, 200 г. белых грибов, 250 г. капусты, 50 г. расти-

тельного масла, 2 яйца, 15 г. репчатого лука, зелень петрушки и  укропа,

перец по вкусу.

Тесто для пирога приготовить опарным способом.  Белокочанную  капусту

очистить от загрязненных листьев, опустить в уксусный раствор 2%  -  ной

концентрации на 5 минут, затем промыть холодной водой и нарезать  солом-

кой. Грибы очистить, промыть и отварить в подсоленной воде. Воду  слить.

Грибы нашинковать, спассировать вместе с подготовленным репчатым  луком,

зеленью петрушки, укропа и перцем, смешать с капустой.

Тесто разделить на куски и раскатать пласты круглой формы толщиной  в

5 – 8 мм. На один пласт положить начинку, прикрыть сверху  вторым  плас-

том, края смазать яйцом и залепить. Подготовленный пирог оставить на не-

которое время для расстойки, затем смазать поверхность яйцом  и  выпечь.

Выпеченный пирог должен быть светло коричневого цвета и при нажиме  пру-

жинить.



Информация для иностранных посетителей:



400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Croquettes Celery Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes.

Комментарии закрыты.