Первый альтернативный
 

Курица по французски со спагетти

октября 5, 2011

1 цыпленок, 1 столовая ложка растительного масла, соль, черный  моло-

тый перец, 1 луковица, 3 – 4 столовые ложки майонеза или 200 г.  тертого

сыра, зелень укропа и петрушки, 200 г. спагетти, 10 г. сливочного масла.

Цыпленка промыть, нарезать небольшими кусочками (по желанию  отделить

от костей). Форму для выпекания, сковороду или противень смазать  расти-

тельным маслом. Уложить кусочки цыпленка, посолить, поперчить,  посыпать

зеленью. Поставить варить макароны (не забывая кинуть их в  кипящую  во-

ду). Мелко нарезать луковицу и раскрошить ее над мясом, сверху  засыпать

сыром, или залить майонезом, можно сделать и то и другое. И поставить  в

духовку со средним жаром. Когда сыр или майонез покроется золотистой ко-

рочкой, вытащить. Готовые макароны промыть в дуршлаге кипятком, кинуть в

кастрюльку, сверху уложить сливочное масло и накрыть крышкой. Когда мас-

ло растает, накладывать в тарелки с мясом и есть с зеленью,  помидорами,

салатом из свежих овощей.



Информация для иностранных посетителей:



Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Croquettes Celery The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Asparagus under cold vinaigrette 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water.

Комментарии закрыты.