Первый альтернативный
 

Корзиночки с цыплятами

октября 11, 2011

4 порции цыпленка, соль и перец, 1 небольшая луковица, 100 г. грибов,

сок 1/2 лимона, 3 столовые ложки сливочного масла. 1/2 лимона, 3  столо-

вые ложки сливочного масла.

Посолить и поперчить цыпленка. Нарезать луковицу тоненькими кружочка-

ми, вымыть грибы. Поместить каждую порцию цыпленка в центр листа фольги,

распределить между этими «корзинками» грибы и лук,  побрызгать  лимонным

соком и полить маслом. Обернуть каждую «корзинку» вторым  слоем  фольги.

Поместить на противень и выпекать 1 час при температуре 200о. За 10  ми-

нут до конца приготовления блюда открыть фольгу и продолжать выпекание в

открытом виде.



Информация для иностранных посетителей:



Potatoes Savoy Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Panadel soup at home Panadel soup at home Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg.

Комментарии закрыты.