Первый альтернативный
 

Жюльен из птицы

ноября 5, 2011

300 – 400 г. куриного мяса, 1 столовая ложка муки, 1 стакан  куриного

бульона или молока, 2 столовые ложки сливочного масла, сметана, 1 столо-

вая ложка тертого сыра, соль по вкусу.

Жюльен можно приготовить из вареного или сырого и предварительно  об-

жаренного в сливочном масле куриного мяса, нарезанного соломкой, которое

заливают соусом, посыпают тертым сыром, сбрызгивают растопленным  маслом

и запекают в духовке. Приготовление соуса: сначала муку  надо  подсушить

на сковороде, не обжаривая ее, затем обжарить сливочное масло и,  непре-

рывно помешивая, слегка обжарить, потом понемногу влить горячий  куриный

бульон или горячее молоко и, часто помешивая довести до  кипения.  Полу-

ченный белый соус смешать со сметаной в соотношении 1:1, 1:3 или  3:1  и

довести до кипения, залить им нарезанное куриное мясо и запечь в  духов-

ке.



Информация для иностранных посетителей:



500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Pie with bacon, cream and eggs 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes.

Комментарии закрыты.