Первый альтернативный
 

Торт Прага

ноября 5, 2011

1,5 стакана сметаны, 2 стакана муки, 1 стакан сахара, 4ст. ложки  ка-

као, 100г. сливочного масла, 1 пакет ванильного сахара, 2 яйца, 0,5 чай-

ной ложки гашеной соды, 1 банка сгущеного молока.

Приготовление внутреннего крема: 0,5 стакана сметаны размешать с  0,5

стаканом сахара до тех пор, пока не растворится сахар. Приготовление ос-

новного крема: Сливочное масло растопить, постепенно добавляя 0,5  банки

сгущеного молока, 2ст.ложки какао.

Рецепт: Сметану перемешать с сахаром, добавить  яйца,  гашеную  соду,

какао, ванильный сахар,сгущеное молоко. Все это хорошо перемешать. Затем

добавить муку и опять перемешать. Замесить тесто. Разделить его  на  две

части и испечь коржи. Каждый корж разрезать пополам и смазать внутренним

кремом. Затем смазать весь торт основным кремом.  Торт  охладить.  Можно

украсить.



Информация для иностранных посетителей:



? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Roast rabbit Burgundy beans Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Panadel soup at home

Комментарии закрыты.