Первый альтернативный
 

Суп с ветчиной и клецками

ноября 5, 2011

2 луковицы, 2 моркови, 1 пастернак, 4 стакана воды, 350  г.  ветчины,

предварительно замоченной в холодной воде на 4 часа,  1  лавровый  лист,

1/2 предварительно замоченной в холодной воде  на  4  часа,  1  лавровый

лист, 1/2 среднего кочана капусты, соль и перец по  вкусу.  Для  клецок:

4,5 столовой ложки муки, 100 г. свиного фарша.

Нарезать лук кружками, а морковь и пастернак – соломкой. Поместить  в

холодную воду с ветчиной и лавровым листом. Довести до кипения  и  оста-

вить на медленном огне на 40 минут. Вынуть ветчину из кастрюли  и  наре-

зать ее кубиками. Положить ветчину обратно вместе измельченной  капустой

и довести до кипения. Приготовление клецок: смешать муку с фаршем.  Сле-

пить 12 маленьких шариков. Поместить их в кипящий суп, накрыть  и  оста-

вить на медленном огне на 15 минут. Добавить соль и перец.



Информация для иностранных посетителей:



Burgundy beans 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Asparagus under cold vinaigrette Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.