Первый альтернативный
 

С Новым Годом!!!

марта 3, 2012


 

Дорогие читательницы моего блога!
 

Поздравляю вас с Новым Годом!
 

Желаю вам в следующем году как можно чаще видеть счастливые улыбки и озорные глаза ваших деток!!!
 

Ведь ничто не сравниться с этим счастьем!!!!….



Информация для иностранных посетителей:



Fish quenelles of pike Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley.

Комментарии закрыты.