Первый альтернативный
 

Облепиховое варенье

февраля 1, 2012

Облепихово варенье

Всем известны целительные свойства облепихи. Ее применяют при простудных заболеваниях, как для лечения, так и для профилактики. Заготовив облепиховое варенье на зиму, вам будет чем побаловать кроху зимой, поддерживая его витаминчиками.

Ингредиенты:
облепиха – 2 кг
сахар – 2,5 кг
вода – 2 л

Приготовление:
Ягоды облепихи хорошо помыть и просушить.

Положить в кастрюлю сахар, залить водой, довести до кипения.

Получившимся сиропом залить ягоды и оставить на несколько часов.

Когда все остынет отделить ягоды и сироп.

Сироп довести до кипения и обратно вылить в ягоды облепихи.

Получившуюся массу поставить на медленный огонь и поварить в течение 15 минут.

Вот и все, облепиховое варенье готово! Можно угощать своего малыша свежим ароматным вареньицем, а то, что останется разлить по стерилизованным банкам и закатать на зиму.

Похожие записи:
Конфитюр из киви
Клубничное пюре
_____________________________________________________________________________
У вашего малыша еще нет стульчика для кормления? Сайт www.aistshop.ru предлагает широкий выбор детских стульчиков для кормления  по разумным ценам.



Информация для иностранных посетителей:



Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Roast rabbit

Комментарии закрыты.