Первый альтернативный
 

Суп из крапивы

ноября 5, 2011

500 г. крапивы, 4 яйца, 1 морковь, 300 г. картофеля,  1  луковица,  1

столовая ложка рубленной зелени, 80 г. топленого масла, 150 г.  сметаны,

соль по вкусу.

Лук, морковь и вареные яйца измельчить, положить в кастрюлю, добавить

масло, соль и 1 стакан воды. Накрыть крышкой и поставить тушить  на  не-

большой огонь. Когда вода выпарится  и  останется  только  масло,  влить

вместе с отваром отварную и протертую крапиву, добавить 5  -  6  тарелок

воды, прокипятить 15 минут, затем всыпать очищенный и нарезанный кубика-

ми картофель, подсолить. Варить суп до готовности картофеля. Снять с ог-

ня и всыпать рубленую зелень. Подавать суп со сметаной.

Так же можно приготовить суп из щавеля, шпината или салата.



Информация для иностранных посетителей:



500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Croquettes Celery Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce.

Комментарии закрыты.