Первый альтернативный
 

«Супер-Дупер»

января 22, 2012

500гр маленьких цукини нарезать
1 стакан готового домашнего куриного бульона
1 ч.л. соли
щепотка базилика
щепотка тимьяна
щепотка майорана
Налить в кастрюлю бульон, добавить соль, цукини и варить до полной мягкости.
Снять с плиты, немого остудить и добавить базилик, тимьян и майоран.
Перетереть все в блендере до состояния пюре.
Выложить обратно в кастрюлю, добавить туда молоко и разогреть (не доводя до кипения).
Подавать в суповых тарелках, с ложкой натурального йогурта.



Информация для иностранных посетителей:



Chicken in wine Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Chops, fried in batter (Paris) Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. Peas in French

Комментарии закрыты.