Первый альтернативный
 

Запеканка из цветной капусты

декабря 19, 2011

Запеканка из цветной капусты с курицей – очень простое в приготовлении, вкусное и полезное блюдо. Оно понравится не только вашим детям, но и всей семье.
 
Ингредиенты:
филе курицы – 400 г
замороженные овощи (брокколи, цветная капуста, морковь) – 1 пачка
молоко – 1 стакан
мука – 1 ст.л.
масло сливочное – 1,5 ложки.
сыр – 50 г
 
Приготовление:
Филе курицы порезать на маленькие кусочки, слегка обжарить на растительном масле, посолить.

Выложить в смазанную форму для выпекания куриное филе, цветную капусту, брокколи и морковь, залить молочным соусом, сверху посыпать овощи тертым сыром.

Поставить выпекать в духовку на 25-30 минут при t=200 гр, до образования золотистой корочки.

Запеканка из цветной капусты готова!
Приятного аппетита!
 
Похожие записи:
Творожная запеканка для ребенка



Информация для иностранных посетителей:



500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Burgundy beans Asparagus under cold vinaigrette

Комментарии закрыты.