Первый альтернативный
 

Запеканка из риса с яблоками

января 19, 2012

запеканка из риса с яблоками

Рецепт от Марии – запеканка из риса с яблоками – очень вкусное и простое блюдо.

Ингредиенты:
рис – 150 гр
молоко/вода – 400 гр
яблоки – 100 гр
морковь – 100 гр
изюм – 70 гр
сметана – 2 ч.л.
чливочное масло – 2 ч.л.
сахар – 15 гр
соль – щепотка

Приготовление:
Рис перебрать и промыть.Сварить его в слегка подсоленой воде в течение 20 минут, затем откинуть, чтобы стекла вода. Яблоки хорошо вымыть, очистить от кожуры и нарезать ломтиками. Морковь помыть, почистить. Изюм помыть.
Взбить яйцо с 1ч. ложкой сливочного масла. Переложить рис в миску, добавить яичную смесь, 1ч.ложку сахара, изюм. Полученную массу перемешать.
Формочку смазать маслом и выложить туда половину приготовленной рисовой массы. Сверху выложить ломтики яблок, посыпать немного сахаром. Засыпать сверху оставшимся рисом. Поверхность разровнять и сбрызнуть растопленным сливочным маслом.
Запечь до легкой золотистой корочки.

Похожие записи:
Творожная запеканка для детей
Творожная запеканка с рисом



Информация для иностранных посетителей:



Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Alsatian cake Pie with bacon, cream and eggs 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce.

Комментарии закрыты.