Первый альтернативный
 

Солянка сборная мясная

сентября 27, 2011

500 г. костей, 200 г. мяса, 100 г. вареной ветчины (окорок  со  шкур-

кой), 70 г. сосисок, 120 г. вареных почек, 70 г. куриного мяса,  200  г.

репчатого лука, 100 г. соленых огурцов, 180 г. каперсов, 80  г.  маслин,

80 г. томат – пюре, 50 г. сливочного масла, 100 г. сметаны, зелень  пет-

рушки и укропа, черный перец горошком, лавровый лист.

Из мяса и костей сварить бульон. В бульон добавить нарезанный  солом-

кой, пассированный с томатом репчатый лук, очищенные и нарезанные  куби-

ками соленые огурцы и варить 4 – 5 минут, затем  добавить  черный  перец

горошком, лавровый лист, предварительно отваренные и нарезанные ломтика-

ми толщиной 2 – 3 мм и длинной 2 – 2,5 см все мясные продукты,  каперсы,

немного маслин без косточек. При подаче положить в солянку маслины, сме-

тану, кружок лимона без цедры.

Можно сварить солянку на курином  бульоне,  добавить  копченые  мяса.

Помните: чем больше разновидностей мяса, тем вкуснее будит ваша солянка.



Информация для иностранных посетителей:



Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Onion puree

Комментарии закрыты.