Первый альтернативный
 

Тефтели из курицы

марта 2, 2012

Тефтели из курицы

Еще один рецепт от Елены – тефтели из курицы. Чесно говоря, никогда не ела тефтели из курицы. Мне захотелось попробовать. Обязательно приготовлюю своим такие тефтельки :)
Вот, что пишет Елена:

Мой сынуля растет настоящим мужчиной – очень любит мясо! Раньше готовила такие тефтели только для мужа, а теперь – для всей семьи :)

Ингредиенты:
куриное филе – 500гр
лук – 2 головки
морковь – 1шт
яйцо- 1шт
рис – 75гр
томатный сок – 1 стакан
сметана – 100 гр
соль – по вкусу

Приготовление:
Из куриного филе, лука, специй и яйца делаем фарш. Отвариваем рис до полуготовности, промываем и добавляем к фаршу, можно вместе с рисом еще раз пропустить на мясорубке. Формируем тефтели и панируем их в сухарях. Слегка обжариваем на растительном масле. Готовим зажарку: измельчаем лук и морковь, обжариваем, добавляем томатный сок и сметану. Заливаем подготовленным подливом тефтели. И тушим на медленном огне до готовности.
Приятного аппетита!

Похожие записи:
Суфле из курицы

P.S. Если Вы тоже хотите, поделиться детскими рецептами с читательницами этого блога присылайте мне их на адрес: mimka84@mail.ru :)



Информация для иностранных посетителей:



The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Asparagus under cold vinaigrette 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Panadel soup at home Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese.

Комментарии закрыты.