Первый альтернативный
 

Котлеты из телятины

января 18, 2012

котлеты из телятины

Котлеты из телятины от Илоны:

Сашка – мой сынок, обожает такие котлетки!

Ингредиенты:
телятина – 500 гр
лук – 1 шт
морковь – 1 шт
корень сельдерея – небольшой кусочек
батон – 1/4
яйцо – 1 шт
укроп
зелёный лук
соль
мука для панировки

Приготовление:
Луковицу потереть на мелкой тёрке и добавить к фаршу, туда же отправить яйцо, и батон, размоченный в холодной воде и потом хорошо отжатый. Посолить и хорошенько отбить фарш (это делается таким способом – отрываете по кусоку от общей массы и с усилием обртно кидаете к остальному фаршу. Моя бабушка всегда говорила, что так надо повторить не менее 100 раз, чтобы котлеты были воздушные) :)

Из фарша сформировать небольшие котлетки, обвалять в муке и обжарить на растительном масле не более 2 минут на каждой стороне. Отдельно припустить на сливочном масле тёртую на крупной тёрке морковь и сельдерей.

Котлетки сложить в кастрюлю или сотейник, засыпать спассерованной морковью с сельдереем, добавить чуть-чуть воды, мелко нарубленный укроп и зелёный лук и поставить томится на маленький огонь минут на 20-30 (в зависимости от размера котлеток). Блюдо получается душистым и очень вкусным.

котлеты из телятины

Похожие записи:
Котлеты с сыром в духовке
Котлеты из говядины
Биточки из куриных сердечек

P.S. Присылайте мне свои детские рецепты с фото на адрес: mimka84(собачка)mail.ru Я с удовольствием их опубликую :)



Информация для иностранных посетителей:



Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Peas in French Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Chicken in wine

Комментарии закрыты.