Первый альтернативный
 

Фаршированные перцы

марта 10, 2012

Сегодня с Катюшей готовили фаршированные перцы. Отличное блюдо, чтобы накормить и занять малыша. Катя принимала непосредственное участие в процессе приготовления: накладывала фарш в перчики и закрывала крышечкой.
P101003211111111111
 Вы только посмотрите как ребенок увлечен процессом:)
P1010027

P10100281111
Итак, нам понадобится:
болгарский перец – 6-8 шт.
мясной фаш – 400 гр.
рис – 5 ст.л.
морковь – 2 шт.
лук – 1 шт.
помидоры – 2 шт.
соль – по вкусу
 

Перцы помыть, вырезать верхушки, удалить семена. Рис отварить в подсоленой воде. Мясной фарш смешать с отварным рисом.
Заполнить перчики фаршем: мясо плотно утромбовать, закрыть «крышечками».
 

Отдельно приготовить соус, в котором перцы будут вариться:
Лук мелко пошинковать, морковь потереть на крупной терке. Лук слегка обжарить, добавить морковь, тертые помидорки, немного воды. Все вместе потушить на маленьком огне, посолить.

Готовый соус перелить в кастрюлю, в нее же уложить вертикально перчики. Потушить на маленьком огне 10-30 минут.
Готово.
 

Катюше понравилось:

P101003911
Приятного аппетита!

Похожие записи:
Перец фаршированный печенью



Информация для иностранных посетителей:



Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Burgundy beans Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Czech Republic and Slovakia The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg.

Комментарии закрыты.