Первый альтернативный
 

Суп из цыпленка с вермишелью

ноября 5, 2011

1 цыпленок, 1 головка репчатого лука, 1 – 2 моркови, 1 ломтик  сельде-

рея, 2 – 3 корня петрушки, 15 – 20 горошин черного  перца,  1  небольшой

лавровый листик, 1 – 2 яйца, лимонный сок или винная кислота,  сливочное

масло, мелко нарезанная зелень петрушки.

Цыпленка, промыть, залить холодной водой и довести до кипения.  Затем

посолить, прибавить лук, морковь, сельдерей, корень петрушки, черный пе-

рец и лавровый лист. Цыпленка варить  до  готовности,  затем  вынуть,  а

бульон процедить и всыпать в него вермишель. Суп  доварить  и  заправить

яйцами и лимонным соком или винной кислотой. Цыпленка разрубить на  кус-

ки, отделить мясо от костей, мелко нарезать и слегка обжарить в  сливоч-

ном масле. Положить в супник или распределить по тарелкам. Посыпать мел-

ко нарезанной зеленью, и залить супом.



Информация для иностранных посетителей:



? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Chicken in wine Mutton chops with onion sauce Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard.

Комментарии закрыты.