Первый альтернативный
 

Творожно-морковная запеканка

марта 8, 2012

Ингредиенты:
творог – 500 гр (2 пачки)
яйца – 3 шт.
сахар – 1 стакан
сметана – 150 гр.
сода – 1/2 ч.л.
морковь – 1-2 шт.
манная крупа – 4-5- ст.л.
изюм – 150 гр.
 

Приготовление:
Яйца взбить с сахаром до образования густой пены. Творог смешать со сметаной, взбитыми яйцами, добавить соду, тёртую на мелкой терке морковь, и изюм. Все перемешать и выложить в смазанную форму.
Выпекать в заранее разогретой духовке на ср. температуре.
 

Творожные блюда для ребенка:
Пирог с творогом
Коктейль «Творяжка»
Салат из моркови с творогом и изюмом



Информация для иностранных посетителей:



Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Croquettes Celery You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Cabbage Bohemian

Комментарии закрыты.